Bouwstudio Lukkien heeft al heel veel verbouwingen gedaan. Niets leuker dan een bestaande situatie, een huis of een kantoorgebouw, met een frisse blik te bekijken, en in een compleet nieuw jasje te steken. Dit kan alleen het interieur betreffen, maar het kan ook zijn dat er een uitbouw of een dakopbouw bij komt. Voor deze kleine verbouwingen kunnen wij u  helpen met de benodigde omgevingsvergunning. Zeker in Amsterdam zijn wij een oude bekende van de Gemeente en weten ambtenaren met vragen ons makkelijk te bereiken.

We bekijken samen welke zaken van het interieur u zelf wil uitzoeken, bijvoorbeeld een keuken, of welke delen we op maat laten maken, bv kasten of een mooie keukenhoekbank. Bouwstudio lukkien maakt altijd een tekening van uw keuken of badkamer, die u mee kan nemen naar de showroom. De tekening van de fabrikant verwerken wij dan weer in de bouwtekening voor de aannemer. Maar ook intensievere begeleiding, waarbij wij een compleet interieur voorstel doen, inclusief meubels en stoffering, is bij ons mogelijk.

Bouwstudio Lukkien blijft graag bij het bouwproces betrokken. We kunnen helpen bij het selecteren van de aannemer en komen regelmatig op de bouw kijken naar de voortgang. Bij problemen staan wij altijd paraat om direct een oplossing te vinden. Door onze jarenlange ervaring in de bouw met aannemers, spreken wij heel goed de "bouwtaal". Hierdoor komen wij doorgaans vlot een oplossing die voor beide partijen schappelijk is.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden van uw huis? maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek!

Verbouw