Uw droomhuis zelf bouwen, dat doet u samen met een goede architect.
Bouwstudio Lukkien helpt u bij het maken van alle keuzes die bij het ontwerpproces komen kijken. Door middel van intensieve gesprekken stellen we samen uw programma van eisen op, waarin al uw verwachtingen vermeld staan. Dit PVE is de basis voor de schetsen die wij dan voor u gaan maken.

Wij houden rekening met de stijl die u mooi vind, maar zullen die altijd optimaliseren. Zo maken wij net zo lief een strak stalen glazen moderne villa als een mooie abstracte versie van een jaren 30 woning. Verder is er natuurlijk een kavel met vaak een bouwenvelop waar we rekening mee moeten houden. Goothoogtes, maximale bouwhoogtes en soms een kleur en materialen advies van de Welstand zijn onderdeel van het ontwerp proces. We gaan net zo lang door, totdat iedereen tevreden is!

Als het ontwerp naar ieders tevredenheid is, werken wij het plan technisch verder uit en zorgen voor de omgevingsvergunning. Daarbij betrekken wij ook de constructeur, die de constructieve berekening van het huis zal maken. In een latere fase kunnen wij ook helpen met het interieur. Bouwstudio Lukkien maakt graag meubels en keukens op maat.

Naast ontwerpen verzorgen wij ook de gehele organisatie van het bouwproces: zoals de contacten onderhouden met de gemeente, selecteren van een constructeur en aannemer, advies over prijsvorming en aannemingsovereenkomst, voortgangscontrole, meer- en minderwerk enzovoort. Tijdens het hele proces worden uw wensen, de kosten en planning bewaakt. Van eerste schets tot en met oplevering.

Met Bouwstudio Lukkien als architect komt u niet voor verrassingen te staan en wordt uw droomhuis werkelijkheid!

Bel of mail ons voor een afspraak om al uw vragen en ideeën te bespreken en een vrijblijvend eerste advies.

Zelfbouw